059 044 055

AUDIO_BM_SLUSNI_CENTRI-APARATI_UNITRON_SONIC_ORL_ZZZS_NAROCILNICA_CEPKI_LJUBLJANA_MARIBOR_SLOVENIJA 

Spremljajte nas

Google iskanje...

 

Prva stran  O NAS  Ponudba  Sluh  Novice  Kontakt

     

AUDIO BM d.o.o.
 

O podjetju

10 razlogov

Kdo smo

Cilji in vizija

Stranke o nas

Sodelovanje

Prenos datotek

Vizitka

AUDIO_BM_slusni_aparati-Slusni_centri_servis-Ljubljana_Maribor_Trbovlje_Novo_mesto_Celje_Brezice_Koper_Kranj-Murska_Sobota-Sempeter_Velenje

 

 

   
   

 

Smo slovensko podjetje, ki zagotavlja odlične storitve in visokokakovostne slušne aparate UNITRON (Kanada) in SONIC (ZDA), ter še mnogo več. Slušni centri AUDIO BM, ODLIČNA IZBIRA za slušne aparate in druge rešitve za boljši sluh in boljše življenje, ki so na voljo na enem mestu.

 

Odlicna_izbira_AUDIO_BM_slusni_aparati_servis-za_boljsi_sluh-500px


Ko želite več za vaš sluh na enem mestu.

Izjave zadovoljnih strank >>


 

VEČ O NAS

Zavedamo se, da naše delo vpliva na vaše življenje v prihodnosti, zato zagotavljamo vrhunske storitve in v ponudbo uvrščamo sodobno tehnologijo slušnih aparatov, tudi za modele slušnih aparatov, ki sodijo v cenovni standard (so brez doplačila). Na področju zagotavljanja kvalitetne in dostopne oskrbe s slušnimi aparati in tehničnimi pripomočki premikamo mejnike.

Dobro delovanje slušnih aparatov in polževih vsadkov omogočajo kvalitetne baterije. Nudimo original nemške baterije za slušne aparate in polževe vsadke PowerOne (skupina Varta). Z raznovrstnimi izdelki za nego ter vzdrževanje slušnih aparatov francoskega proizvajalca Mg Développement tudi skrb za čistočo in vzdrževanje ne predstavlja nobenih težav.

Za zaščito sluha nudimo rešitve EAR SAFE, ki so zelo raznovrstne. Da do težav z naglušnostjo zaradi izpostavljenosti hrupu sploh ne pride, svetujemo uporabo individualno izdelanih ščitnikov sluha. V AUDIO BM imamo Certifikat za proizvodnjo DREVE zaščite sluha, ki ustreza najvišjim standardom. Profesionalno zaščito za sluh izdelujemo po najsodobnejših postopkih - s 3D tikanjem. Z Voda X mehkimi čepki izdelanimi po meri ali trakom za ušesa EAR BAND-IT se lahko zaščitite pred močenjem sluhovodov. Kakovostna in takoj dobavljiva zaščita sluha je možna tudi z mehkimi čepki Alpine, ki je namenjena za zaščito pred hrupom ali vodo. Posebne izvedbe so na voljo tudi za otroke.

Naj izpostavimo še našo dostopnost. Zlahka so dostopne naše lokacije AUDIO BM centrov za slušne aparate, kot tudi naše usluge. Da je preizkus sluha in kateregakoli slušnega aparata dostopen, omogočamo brezplačno informativno testiranje sluha in Unitron Flex:trial preizkus slušnih aparatov (edinstveno v Sloveniji). Individualno svetovanje ob izbiri slušnega aparata je zagotovilo, da boste ponovno poslušali s pravilno izbranim slušnim aparatom, ki bo primeren za vaše želje in potrebe.


Ne spreglejte ugodne ponudbe v AUDIO BM spletni trgovini >>

 
     
 

 

 
     
     

 

V AUDIO BM se srečujejo tradicija priznanih proizvajalcev in naša mladost. Smo pooblaščeni dobavitelj in servis za slušne aparate , ki sodijo v skupino Sonova (Kanada/Švica), ter , ki sodijo v skupino William demant (ZDA/Švica).
 

V središču našega delovanja so vedno ljudje. To velja tako za naše cenjene stranke - uporabnike slušnih pripomočkov, sodelavce, kot tudi za poslovne partnerje. Ker tako želimo delovati tudi v prihodnje se intenzivno posvečamo trajnostnemu strokovnemu in osebnostnemu razvoju.


Preberete več informacij o proizvajalcih slušnih aparatov UNITRON in SONIC

 
     
     
     
     
     
     

10 razlogov

   

 

 

 

 

 


 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 
V AUDIO BM, za vas:


1.
ČAS, STROKOVNOST in DOSTOPNOST

Radi si vzamemo čas in vam strokovno svetujemo v sodobnih ter dostopnih slušnih centrih.

 

2. BREZPLAČNO TESTIRANJE SLUŠNIH APARATOV

Slušne aparate katerekoli tehnologije testirate brezplačno tudi v vašem domačem okolju, ne samo v slušnem centru.

 

3. VRHUNSKA in DOSTOPNA IZBIRA SLUŠNIH APARATOV

UNITRON Kanadsko/Švicarska kakovost slušnih aparatov. Več kot 50 let tradicije!
SONIC (ZDA/Švica). Prav tako izvrstna kakovost slušnih aparatov, ki je preprosto ne smete spregledati.
Vse to po dostopnih cenah (tudi brez doplačila). Več o bogati in dostopni izbiri slušnih aparatov >>

 

4. BREZPLAČEN PREIZKUS SLUHA

Brezplačno informativno testiranje sluha. Enostavno, natančno in hitro.

 

5. VRHUNSKI SERVIS

Za čas popravila nudimo brezplačno nadomestni slušni aparat. Tovarniška garancija 2 leti, garancija na popravilo kar 1 leto!

 

6. ZAŠČITA UŠES IN SLUHA

Izdelujemo olive za slušne aparate ter izdelke za zaščito pred hrupom in pred neželenim močenjem sluhovodov, ki so zelo udobni in kakovostni. Naši izdelki za zaščito pred hrupom imajo tudi certifikat o ustreznosti. Za izdelavo uporabljamo najsodobnejše računalniške postopke, vključno s 3D skenerjem.

 

7. KAKOVOST ZA DOSTOPNO CENO

Najvišja kakovost za dostopno ceno, ker z vsemi tujimi dobavitelji, ki se nahajajo v Švici, Nemčiji, Franciji, Danski, Švedski, Španiji in Združenih državah Amerike poslujemo brez posrednikov.

 

8. SODOBNA PROGRAMSKA IN DRUGA OPREMA

Uporabljamo najnovejšo programsko opremo za testiranje in nastavljanje slušnih aparatov, ter prosto polje s simulacijo zvočnih primerov (govor, glasba, šumi, ...).

 

9. BOGATA IZBIRA TEHNIČNIH PRIPOMOČKOV

Izbira številnih dodatnih tehničnih pripomočkov za naglušne in gluhe, ki ustrezajo Zakonu za Izenačevanje Možnosti Invalidov (ZIMI) in dodatkov za uporabnike slušnih aparatov Unitron.

 

10. BATERIJE in IZDELKI ZA NEGO, SPLETNA TRGOVINA, AKCIJE

Ugodno kakovostne baterije ter izdelki za nego in vzdrževanje. Za nakupe preko spletne trgovine ne zaračunavamo nobenih dodatnih stroškov. Možno plačilo na do 24 obrokov. Razvajamo vas z akcijami.

Stranke o nas:

 
Zadovoljna! Ob nakupu mojega slušnega aparata sem doživela samo lepo in pozitivno izkušnjo.


Več izjav naših strank >> 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

     
     
     
 

Poleg naštetega obstaja še več razlogov, da nas obiščete in se sami prepričate o kakovosti in dostopnosti naših pripomočkov in storitev.

 
     
     
     
     
     
 

 
     
     
     
     
     
     
 

 
     
 


AUDIO BM, pooblaščeni
dobavitelj in servis
UNITRON, SONIC.


Sklenjeno imamo pogodbo
z Zavodom za zdravstveno
zavarovanje Slovenije

 
     
     
     
     
     
Kdo smo    
 

V AUDIO BM smo zaposleni strokovnjaki - slušni akustiki, ki smo entuziastični, empatični in pripravljeni pomagati. Verjamemo v pregovor, da je v znanju moč, zato se redno izobražujemo in spremljamo novosti s področja sluha in slušnih aparatov. Na vaši novi poti do boljšega sluha vam bomo strokovno svetovali in pomagali.

 


Za povečavo kliknite na sliko.

 

   

Franci Urankar
direktor

Prepričan sem, da smo podjetje ljudje. AUDIO BM, ki ga vodim, temelji na spoštovanju do ljudi, stroke in poštenega dela. Imam več kot 26 let izkušenj. Skrben za stranke, zavezan postavljenim ciljem in obljubam, perfekcionist, to sem na kratko jaz. Moj E-nabiralnik sliši na ime: f.urankar@audiobm.si, telefon pa na številko 051 722 722.

 

 
     

Roman  Demir
akustik za slušne aparate
Ljubljana

Imam dolgoletne izkušnje na področju dela z gluhimi in naglušnimi osebami. Dobro poznam njihovo problematiko in pomembnost verbalnega sporazumevanja v današnjem svetu. Poleg tega tudi obvladam slovenski znakovni jezik in verjamem, da bomo v podjetju AUDIO BM dobro poskrbeli tudi za tiste uporabnike slušnih aparatov in drugih tehničnih pripomočkov, ki pri sporazumevanju uporabljajo znakovni jezik.

Imam CERTIFIKAT o nacionalni poklicni kvalifikaciji, da sem usposobljen za tolmača slovenskega znakovnega jezika.
Izvleček iz certifikata  Poglejte še na mojo spletno stran: https://www.znakovnijezik.si/

     
     

Milan Čarman
akustik za slušne aparate
Ljubljana

Za ohranitev pristnega človeškega odnosa med ljudmi je najpomembnejša komunikacija. Ker se zavedam, da imajo gluhi in naglušni z njo težave, in so tako zanjo prikrajšani, sem v podjetju AUDIO BM z naborom vrhunskih slušnih aparatov in drugih pripomočkov, vedno pripravljen pomagati. Z ustrežljivim in prijaznim pristopom se jim individualno posvetim, ter jim omogočim doživljanje zvokov v polni meri.

 

 
     
V_Kogoj_AUDIO_BM_slusni_akustik_Ljubljana_aparati_zascita_svetovanje_servis_BTC_Vic
Vesna Kogoj
akustik za slušne aparate
Ljubljana
Meditacijo izvajamo v tišini, da se približamo sebi. Za vse ostalo potrebujemo komunikacijo. Tu je pomembno, da slišimo in smo slišani. Z izbiro kvalitetnega slušnega aparata in ostalih pripomočkov, ter strokovnim pristopom, vam bom pomagala do ponovne harmonije z vašimi sorodniki in prijatelji. Z boljšim sluhom vam tudi vsakodnevne obveznosti, ki zahtevajo komunikacijo, ne bodo več predstavljale problema.  
     

Matic  Bele
akustik za slušne aparate
Novo mesto

Rad se ukvarjam z glasbo in avdio produkcijo, kar zahteva zdrav, odličen sluh. Razumem ljudi, ki so naglušni in imajo težave s sluhom, hkrati pa jim želim pomagati pri tem, da bi bolje slišali in uživali tako v komuniciranju z ljudmi okoli sebe, kot tudi v poslušanju ali celo ustvarjanju glasbe.

 
     

Jurij  Globevnik
akustik za slušne aparate
Maribor

Slišati in razumeti sta osnovni človeški potrebi, vendar slušne težave posameznikov vse pogosteje zmanjšujejo kvaliteto njihovega življenja in jih postavljajo pred družbeni izziv. Zato verjamem v svet, kjer lahko slušno prizadeti ponovno in brez omejitev medsebojno komunicirajo, zahvaljujoč današnji napredni tehnologiji Unitron in Sonic slušnih aparatov.

 
     
Marija_P_Slusni_akustik_AUDIO_BM_center_Maribor_Stajerska
Marija Pauman
akustik za slušne aparate
Maribor
Življenje nas lahko postavi v situacije pred katerimi bi najraje zbežali ali pa dano situacijo sprejmemo in postanemo močnejši. Zmeraj obstajata dve odločitvi. V čast in zadovoljstvo mi je, da sem postala del AUDIO BM tima, da  lahko ljudem, ki sprejmejo svojo naglušnost, ter si želijo sprememb, pomagam na poti do boljšega sluha in kvalitetnejšega življenja.  
     

Matej Koren
akustik za slušne aparate
Celje

Slišati glas drage osebe, poslušati šumenje morja, petje ptic, slišati smeh vnukov, poslušati najljubšo glasbo, spremljati novice na TV-ju ali radiu je nekaj, kar se mnogim zdi samoumevno. Zdrav sluh nam omogoča doživljanje sveta okoli nas v polni meri in je tako en izmed naših najpomembnejših čutov. V AUDIO BM vam bom s kakovostnimi storitvami, vrhunsko ponudbo slušnih aparatov in pripomočkov ter z zavedanjem za vaše potrebe svetoval in pomagal, da boste spet zaslišali vaš najljubši zvok.

 
     

Matej Drnovšek
akustik za slušne aparate
Trbovlje

Po izobrazbi sem Inženir multimedijev in imam veliko izkušenj na področju dela z vrhunskimi tehnologijami, ki so tesno povezane zvokom in komunikacijo, kamor sodijo tudi slušni aparati in drugi tehnični pripomočki za naglušne oz. gluhe.
Podpiram kakovostno in aktivno življenje na vseh področjih. Iz prve roke razumem, kako je živeti z zdravstveno težavo, kako se z njo soočiti, ter kako jo sprejeti, da lahko pozitivno nadaljujemo življenje in spoznamo, da lahko oviro spremenimo v svojo prednost.

 
     

Žiga Vlahušić
akustik za slušne aparate Brežice

Zmožnost slišati in prepoznavati glasove je darilo, ki ga sleherna oseba ceni in varuje. Tega se ne zavedamo vse do trenutka, ko ne slišimo več dobro. Prepoznava izgube sluha vam omogoča, da izboljšate kvaliteto svojega življenja. S tem zavedanjem boste ostali vpleteni v stvari, ki jih imate radi in ostali v stiku z ljudmi, ki so vam ljubi. Kot slušni akustik v podjetju AUDIO BM bom z veseljem skrbel, da ne boste nikoli ostali prikrajšani lepih trenutkov.

 
     

David Olenik Vivoda
akustik za slušne aparate Koper

Če dobro slišiš, boljše in lepše živiš! Prepričan sem, da Vam v AUDIO BM ob različnih modelih slušnih aparatov lahko skupaj najdemo tistega, ki Vam najbolj ustreza. Rad delam z ljudmi in jim želim le najboljše. Na prvem mestu so vedno ljudje in rešitve, ki jim podpirajo boljšo komunikacijo v vseh stilih življenja in pri katerikoli letih. Verjamem, da lahko slušni aparati zvišajo kvaliteto življenja osebam, ki so izgubile sluh.

 
     

Andrej Šprinzar
akustik za slušne aparate Šempeter pri Gorici

Moje poslanstvo je pomagati ljudem, da zopet slišijo, se sporazumevajo in uživajo bolj kakovostno življenje. Pustite si slišati in čutiti čudovite zvoke narave, glasbe in se predajati radostim življenja v zvoku. V slušnem centru AUDIO BM vam bom svetoval, pomagal in stal ob strani, saj razumem vaše težave.

 
     

Luka Gartner
akustik za slušne aparate Ljubljana

Ko sem prvič prestopil prag podjetja, ki je kasneje postalo moj drugi dom, sem v trenutku začutil dobro energijo in videl nasmeh ter veselje v očeh ljudi, ki so odhajali. Želel sem biti del te uspešne zgodbe. V slušnih centrih AUDIO BM vam bomo prisluhnili in skupaj bomo prišli do rešitve, ki vam bo omogočila najvažnejše. Slišati in razumeti. Sreča je povsod okoli nas in ob vašem zadovoljstvu z nami bom srečen tudi sam.

 
     

Albin Kotnik
akustik za slušne aparate Kranj

Že vrsto let sem v stiku z ljudmi in se ravnam po besedah Mark Twain-a, da je prijaznost jezik, ki ga gluhi lahko slišijo in slepi lahko vidijo. Zaposleni v AUDIO BM smo pravi team, ki s svojo predanostjo strmimo k temu, da vsaka stranka odide iz slušnega centra AUDIO BM z zadovoljstvom. Sluh je eden izmed najpomembnejših čutil za vse nas in vesel sem, da lahko s svojim znanjem spremenim nekatere življenske zgodbe na bolje.

 
     

Primož Stare
akustik za slušne aparate Murska Sobota

Sluh je prvi in temeljni pogoj za poslušanje sveta in sporazumevanje med ljudmi. Zaradi različnih vzrokov naš sluh postopoma slabi in dejstvo, da si naglušen ali oglušel, je izjemno težko sprejeti. Dandanes je na voljo veliko slušnih pripomočkov s katerimi se lahko bistveno izboljša kakovost življenja. Sam sem prepričan, da je sposobnost slišati darilo, ki bi ga morali znati varovati in zanj poskrbeti tudi takrat, ko je potrebna pomoč. Skupaj z Vami bom varoval in skrbel za Vaš boljši sluh.

 
     
S_Rihar_slusni_akustik_servis_laboratorij_tehnicni_pripomocki_AUDIO_BM_slusni_aparati_in_pripomocki_Ljubljana_BTC
Simon Rihar
servis, laboratorij, akustik za slušne aparate
Vedno so me zanimale nove tehnologije, sestavne komponente naprav, odkrivanje okvar in njihovo odpravljanje. V podjetju AUDIO BM skrbimo za odlično uporabniško izkušnjo tudi ko pride do vzdrževanja naprav in odprave morebitnih okvar. Zavedam se kako naši slušni pripomočki vplivajo na boljšo kakovost življenja, zato za njih kvalitetno poskrbimo, da lahko nemoteno vsakodnevno služijo svojemu namenu.  
     
L_Pelcar_slusni_akustik_avdioloska_oprema_laboratorij_tehnicni_pripomocki_AUDIO_BM_slusni_aparati_in_medicinska_tehnika_BTC_Ljubljana
Luka Pelcar
avdiološka diagnostična oprema, akustik za slušne aparate

Zvok vzbuja različne emocije v nas in sproža spomine iz naše mladosti. Je vse, kar se dogaja okoli nas, zato se zavedam pomembnosti prizadetosti sluha in si še toliko bolj prizadevam priti nasproti posameznikom, ki hočejo premagati ta problem, tako v privatnem kot profesionalnem življenju. S sicer močno afiniteto do glasbe in izkušnjami na področju reprodukcije zvoka verjamem, da imam dobro izhodišče. Verjamem vase in v svojo ekipo, zato vem, da nam bo skupaj uspelo narisati še več nasmehov na obrazih.

 
   
V_Piric_slusni_akustik_AUDIO_BM_slusni_aparati-web
Vlado Pirić

akustik za slušne aparate Velenje

Praktično vsa pretekla leta sem se posvečal glasbi, zato se dobro zavedam pomena sluha. Sedaj večino časa posvečam družini, študiju psihoterapije in seveda delu slušnega akustika. Slišati, začutiti in pomagati soljudem je moje poslanstvo, moj smisel življenja pa zapustiti svet boljši, kot v kakršnega sem vstopil. Vesel sem, da lahko v slušnih centrih AUDIO BM ustvarjam(o) boljši svet in verjamem, da ga lahko skupaj naredimo še boljšega. Slišati in biti slišan je več kot le dobra popotnica k skupnemu cilju.

 
     
S_Vrtovec_AUDIO_BM_profesionalna_zascita_sluha_cepki_s_filtri_certifikat_vizitka
Saša Vrtovec

Zaščita sluha

Končno mi ne šumi v ušesih, ko se vrnem iz dela v orodjarni; odkar uporabljam po meri narejeno zaščito sluha zopet z veseljem delam v livarni; slišim dušen zvok stroja in okolice, delam bolj zbrano in z manj napakami; hrup stiskalnic je sedaj nemoteč; ...

To so izjave zadovoljnih strank, ki uporabljajo po meri narejeno zaščito sluha. Z veseljem vam bom svetoval, kako zaščititi vaše sodelavce pred prekomernim hrupom.

 
     
     
     
     
     
     
 

Odpiralni časi in kontaktni podatki AUDIO BM slušnih centrov >>

 
     
     
     
     
     
     
     
     
Cilji in vizija    

 

Naš cilj je zagotavljati vrhunsko oskrbo s slušnimi aparati in slušnimi pripomočki v Sloveniji. Zaposleni si prizadevamo, da bi naglušni spet lahko normalno komunicirali in uživali v svetu zvokov. Potrudimo se, da so ljudje, ki uporabljajo naše pripomočke z njimi zadovoljni.

S strokovnim pristopom, kakovostjo pripomočkov in storitev, ter konkurenčno ponudbo (najboljše razmerje med ceno in kvaliteto), smo hitro postali zaupanja vreden dobavitelj slušnih aparatov.

Stranke o nas >>

 

 

 


Vizija:

prispevati k zmanjševanju predsodkov in povečevanju kvalitete življenja
nuditi čim višjo kakovost za najdostopnejšo ceno
 

Strategija:
spremljanje in vpeljevanje novosti
vlaganje v nove tehnologije
usposabljanje in izobraževanje zaposlenih, ter strokovne javnosti
 

Naša načela:
zadovoljstvo naših strank je središče naše pozornosti
do strank smo prijazni, spoštljivi, pošteni in strokovni
nudimo najboljše razmerje med ceno in kakovostjo
strankam ponujamo preverjeno kakovost (slušni aparati so iz Kanade/Švice in Amerike/Švice, baterije 
  za slušne aparate so iz Nemčije, izdelki za nego in vzdrževanje so iz Francije), FM sistemi so iz
  Švedske, Velike Britanije, Danske in iz Amerike, ...
izobraževanje in izboljšave delovnih procesov so naša stalnica
dosledno spoštovanje zakonskih predpisov in internih smernic podjetja
medsebojno se spoštujemo in spodbujamo
smo vztrajni in zanesljivi
spodbujamo redno, neposredno in konstruktivno komunikacijo med sodelavci
vsakega sodelavca strokovno in intenzivno uvajamo v delo
sodelavce podpiramo in spodbujamo v njihovem strokovnem in osebnem razvoju
poskrbimo, da so vprašanja, želje, pobude in reklamacije strank hitro in ugodno rešene
stranke sprejmemo v čistih in urejenih slušnih centrih
strankam omogočamo sproščeno počutje in zasebnost pri strokovni obravnavi
varstvo zaupanih osebnih podatkov nam je zelo pomembno. Uporabljamo jih samo v namen,
  za katerega so nam bili zaupani

 

Za cilje in vizijo se zavzemamo slušni akustiki >>

 
     
     
     
     
     
     
Naše zaveze    
 

Zavezujemo se, da bomo strokovno poskrbeli za to, da boste spet čim bolje slišali in razumeli.
Z vami delimo iste cilje. Potrudili se bomo, da boste zadovoljni.

AUDIO BM, sinonim za celovito, kakovostno in dostopno ponudbo >>

 
     
     
     
     
     
     
Stranke o nas    
 

Pristne izjave naših strank:
(Originale izjav s polnimi podatki hranimo v arhivu našega podjetja.)

 
     
     

Zelo sem zadovoljen z aparatom Moxi Kiss, predvsem, ker sem se ponovno vključil v pogovore v skupini v gledališču in med prijatelji. Svetujem ga vsem, ki imajo probleme s sluhom. Strokovnjaki v podjetju so zelo prijazni in strokovni.

Skratka zelo sem zadovoljen.  A.R.F.

Več izjav >>

   
     
     
     
  V Vašem slušnem centru sem se odločila za nakup slušnega aparata. Rada bi pohvalila gospoda, ki mi je razložil delovanja več slušnih aparatov. Moram ga pohvaliti, ker je ta razlaga bila tako natančna in koristna. Pred tem sem obiskala že več slušnih centrov v katerih se niso nikoli tako potrudili kot se je ta gospod. Res sem mu hvaležna, saj sem končno prvič spoznala kako vse deluje. M. D.

     
     
     
     
  Moja mama Frančiška KRANJEC je oskrbovanka Doma starejših občanov (DEOS) v Cerknici. Za svojih 91 let je relativno vitalna, zdrava, komunikativna in prisebna, le sluh se ji je v zadnjem času občutno poslabšal. Poslabšanje kakovosti stikov z domačimi, z osebjem in drugimi oskrbovanci v domu bi utegnilo imeti tudi neugodne psihične in socialne posledice. Seveda je bila tudi ona, tako kot številni drugi starostniki, izpostavljena izrazito negativnimi informacijam o kakovosti, učinkovitosti in uporabnosti slušnih pripomočkov.

Odločitev in postopek je pospešil letak, ki se je znašel v poštnem nabiralniku. Sledil je telefonski klic in pa na daljavo sem prejel prve informacije o slušnih aparatih podjetja AUDIO BM. Prva prijaznost in kanadsko – švicarsko poreklo naprav me je navdalo z zadovoljstvom in mislijo, da trkam na prava vrata. Tako »izobražen« sem presenetljivo navdušil tudi mamo. Po začetku postopka sem tudi spoznal, da je bila odveč bojazen zaradi zapletenega postopka. Na AUDIO BM v BTC so prijazno uskladili termine z medicinskimi postopki, tako, da je bila vsaka pot v Ljubljano združena s postopkom izbora, preizkušnja in nastavljanjem slušnega aparata. Razlage, napotki in navodila so bili razumljiva tudi mami, ki se je aktivno vključila v testiranje in razumno sugerirala določene korekcije. Skratka postopek je potekal tako, da so bile težave s sluhom rešene veliko hitreje kot sva z mamo pričakovala. Učinkovito, prijazno in strokovno; od poljudnega in razumljivega svetovanja, vse do izbora slušnega parata z nastavljanjem in preizkušanjem. Tudi podrobnosti glede funkcij in cene so bile rešene na mamino zadovoljstvo ob vrnitvi v svet slišečih. Hvala AUDIO BM, hvala g. Franci URANKAR in sodelavci.

     
     
  Več izjav naših strank >>  
     
     
     
     
     
     

Sodelovanje

   
  Želite pomoč pri pripravi strokovnih prispevkov s področja naglušnosti in slušnih pripomočkov?
Morda se zanimate za predstavitev slušnih pripomočkov?
Želite sodelovati z nami?

kontakt: Franci Urankar, direktor      e-pošta: f.urankar@audiobm.si       telefon: 051 722 722.
 
     
     
     
     
     
     

Datoteke za prenos

   
 

LOGOTIPI

AUDIO BM - PDF 
AUDIO BM - PNG

AUDIO BM slušni aparati - PDF 
AUDIO BM slušni aparati - PNG


AUDIO BM slušni centri - PDF 
AUDIO BM slušni centri - PNG


AUDIO BM audiobm.si - PDF 
AUDIO BM audiobm.si - PNG


AUDIO BM BEST&MORE for hearing - PDF 
AUDIO BM BEST&MORE for hearing - PNG


BROŠURE / PROSPEKTI
 

    - KAKOVOSTNE IN DOSTOPNE REŠITVE... - VSA PONUDBA na kratko
  prvi del / drugi del    - PREGLED PONUDBE SLUŠNIH APARATOV

            prvi del                     drugi del

Opomba: v ponudbi so novejši modeli, kot je prikazano v brošuri - oglasite se v najbližjem AUDIO BM slušnem centru za pregled sveže ponudbe.


                                    
  SLUŠNI CENTRI:


   • Brošura VSI SLUŠNI CENTRI:
prvi del  / drugi del

   LJUBLJANA    Mini letak: prva stran  / druga stran     Brošura: prvi del  / drugi del
   MARIBOR         Brošura:  prvi del  / drugi del

   • CELJE              Mini letak: prva stran  / druga stran     Brošura: prvi del  / drugi del
   NOVO MESTO prva stran  / druga stran
   TRBOVLJE      prvi del  / drugi del       Enostranski letak
   BREŽICE          Mini letak: prva stran  / druga stran
   KOPER             Mini letak: slovenski jezik  / italijanski jezik
   KRANJ              Mini letak: kontaktni podatki
   • MURSKA SOBOTA                   Mini letak: prva stran  / druga stran
   • ŠEMPETER PRI GORICI           Mini letak: prva stran  / druga stran

 

NEGA IN VZDRŽEVANJE SLUŠNIH APARATOV
  
prvi del / drugi del

 

BATERIJE ZA SLUŠNE APARATE IN ZA POLŽEVE VSADKE (KOHLEARNE IMPLANTE)
  
prvi del / drugi del

 

SLUH
  
prvi del / drugi del

 

TEHNIČNI PRIPOMOČKI ZA NAGLUŠNE IN ZA BOLJŠE ŽIVLJENJE
  (skladno z ZIMI - Zakon za Izenačevanje Možnosti Invalidov)
  
prvi del / drugi del

 

ZAŠČITA UŠES PRED VODO
 
prvi del / drugi del

 

Kratka predstavitev AUDIO BM

 

Navodila za uporabo
  Navodila za uporabo so vam na voljo na strani "Nasveti".

 
     
     
     
     
     
     
  Navodila, prospekti - pošljemo tudi po pošti  
 


Če ste izgubili prejeta pisna navodila, ali če želite komplet aktualnih prospektov prejeti po pošti, vam jih z veseljem brezplačno pošljemo po navadni pošti.

Radi vam bomo tudi odgovorili na vaša vprašanja.
Pokličite 059 044 055 ali 051 722 722.

Ostali kontakti >>

 
     
  Baterije po pošti - enostavno naročilo, ugodne cene, brez dodatnih stroškov >>  
     
     
     
     
     
Pogosta vprašanja    
  Odgovori na pogosto zastavljena vprašanja se nahajajo na posebni strani "Pogosta vprašanja".  
     
     
     
     
     
     
Razvedrilo    
 
V AUDIO BM se znamo tudi pohecati.  Pregovori, šale, pesmi  >>  
 
     
     
     
     
 

 

 
     
 

Pooblaščeni dobavitelj in servis
UNITRON ter SONIC
slušnih aparatov v Sloveniji


 

 
 

 

   

 
     
     
     
     
     
     

Vizitka AUDIO BM

     
     

 
     
  Ime podjetja: AUDIO BM d.o.o., slušni aparati, medicinska oprema in storitve
Skrajšano ime: AUDIO BM d.o.o.
Sedež: Letališka cesta 5, 1000 Ljubljana
Telefon: 059 044 055
Elektronski naslov: info@audiobm.si
Spletni naslov: www.audiobm.si
Direktor: Franci Urankar, f.urankar@audiobm.si, mobilni telefon: 051 722 722

Transakcijski račun: IBAN SI56 2900 0005 1138 257 (UNICREDIT BANKA SLOVENIJA d.d.)
SWIFT/BIC: BACXSI22
Glavna dejavnost: G47.740 - Trgovina na drobno v specializiranih prodajalnah z medicinskimi in ortopedskimi pripomočki
Davčna številka: SI51106663
Matična številka: 6509347000AUDIO BM slušni centri:

      Ljubljana BTC 1000, Letališka cesta 5
      Ljubljana VIČ 1000, Tbilisijska ulica 59
      Maribor 2000, Trg revolucije 6
      • Celje 3000, Ljubljanska cesta 5B
      Novo mesto 8000, Ljubljanska cesta 22
      Trbovlje 1420, Rudarska cesta 2A
      •
Brežice 8250, Kajuhova ulica 1
      • Koper 6000, Pristaniška ulica 3
      Kranj 4000, Likozarjeva ulica 1
       Murska Sobota 9000, Lendavska ulica 20
      •
Šempeter pri Gorici 5290, Trg Ivana Roba 6
      • Velenje
3320, Cankarjeva cesta 1A
 


Hitri t
elefonski kontakti:

      059 044 055, 059 044 970 - Ljubljana, BTC
      059 044 971 - Ljubljana, Vič
      059 044 056 - Maribor
      059 044 053 - Celje
      059 044 057 - Trbovlje
      059 044 058 - Novo mesto
      • 059 044 059 - Brežice
      • 059 044 054 - Koper
      059 044 954 - Kranj
      059 044 979 - Murska Sobota
      059 044 977 - Šempeter pri Gorici
      059 044 973 - VelenjeČ

      
051 722 722 - Franci Urankar, direktor

 

Prikaz kratke vizitke - osnovni podatki >>
 

 

 

Prva stran       10 Razlogov         Ponudba        Slušni aparati         Novice         Povezave        Kontakt        Spletna trgovina

 

 

 

© Vse pravice pridržane, 2016